Филип Киркоров призна, че в края  на миналата година се

...
Филип Киркоров призна, че в края  на миналата година се
Коментари Харесай

Филип Киркоров неузнаваем от пластични операции

Филип Киркоров призна, че в края  на предходната година се е решил на съществена смяна. Певецът легна под ножа на пластичния хирург и изясни, че го е направил поради публиката.

Според суетния реализатор, специалността му е такава, че би трябвало да следи деликатно външни си тип. След намесата на естетически хирурзи той се появи с плосък стомах, повдигнато чело и по-отворен взор. Не изненада за никого,  че няма нито една гънка и е обтегнат изцяло.



Според специалистите сходна промяна се състои от 3 стадия, като на Филип му следва да мине през още един. Първият е ендоскопски лифтинг. С придвижване на възрастта лицето на човек като че ли пада надолу. В това число и клепачите. Очите като че ли гледат отдолу под вежди, изяснява пластичния занаятчия.

Киркоров мина през ендоскопски темпорален лифтинг – повдигнаха му челото, веждите, външните им ъгли, стегнаха и  междинната зона която е под очите и в региона на бузите.

По време на ендоскопията се вършат минимални сечения на скалпа и на челото, които са незабележими. През тях операторът влиза с ендоскоп, отделя мускулите от надкостницата, освобождава тъканта и я подвига нагоре, изясни докторът.

Втория стадий от интервенцията е  блефаропластика на долните клепачи и чек-лифтинг. Според докторът долната част на орбитите на Киркоров е в чудесно положение. Филип към този момент има съвършени вежди и клепачи, с помощта на които очите му се отвориха необятно. Но след процедурата  трябва да мине време, с цел да схванат хирурзите с какъв брой още да издигнат още веждите.



Освен лицето Киркоров си коригирал  корема със специфичен американски уред. С който се маха непотребното – сред мускулната стена  и кожата остава единствено 1 см лой, а най-после се оформят и кубчета на стомашната преса. Корема е разрязан, пъпът е изместен по-високо, а самият прорез е отстранен, споделя лекарят и добавя, че след всички корекции съветският артист ще наподобява като крал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР